Trio95 logo Насловна Производи За компанијата Kонтакт
 
Производи>Лиснато тесто>Лиснато тесто плочка

Состојки : брашно, растителна маст, вода, сол.
Начин на приготвување: Се печи во замрзната состојба  во добро загреана рерна на температура од 220ОС за време од 20 минути.
Напомена: Еднаш одмрзнат производот  повторно да не се замрзнува повторно !
Рок на траење : 8 месеци замрзнато на температура од - 180 С.
Нето тежина:
500 г ± 5%